musotegen
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2009, 12:23:35 Çrş » |
|
bir evin içinde olan ve olabilecek,eşyalarımın tümünü,halıma,aspiratöre,şofbene,oğlumun derslerinnin hazırlamasında kullandığı bilgisayarına,televizyonuma kadar mal beyanımda belirttim.muhtarlıktan son aldığım ikametgah senedini de ilave ettim.o zaman benim malım olabilir şüphesi ile bende olmayıp komşuda olan bir malın da ,bana ait olabilir diye el konulup,komşu ile borçlu kapıştırılarak borcun ödenmesi konusunda tazyik oluşturma yolu açılmış oluyor.oh ne güzel uygulama,maaşının kat kat üstünde limitli kredi kartını teminat almadan ver,ödenemez duruma gelince mal araştırmasına gir,teminat iste,veremezse,teminat verene kadar hapis iste,bir fıkra var,adamın biri evlenmiş,fakat kız olarak aldığı bayanın kızlığının daha önce bozulduğunu zifaf gecesinde öğrenmiş,fakat yaptığı onca düğün masrafını heba etmemek için,parmağını kesip kanlı külodu ahbaplarına göstermiş,fakat bir zaman sonra evlendiği bayan ,bey kulaklarıma küpe ne çok yakışır demeye başlamış,adam gitmiş karısına kuyumcudan en iyisinden iki küpe almış,fakat eve gelip,karısına küpeleri takmasını istediğinde ,kadın,efendi ben küpeleri aldığına çok sevindim küpeleri takmak isterim ama kulaklarım delik değil,kulaklarımı deldirtmem gerekir .deyince ,adam,ulan kadın,ananın evinde deldireceğin şeyleri kocanın evinde,kocanın evinde deldireceğin şeyi ananın evinde deldiriyorsun deyip,basmış sopayı,bankaların kredi olayı da aynen budur,kredi verme aşamasında teminat isteyip,gösterilen teminatların gerçekliği konusunda,avukat arkadaşları görevlendirse.hiçbir problem çıkmayacak,niye,kişi teminat gösteremiyorsa kredi alamayacak,kimse zor durumda kalmayacak.para verirken istenmeyen teminatın,para verilip ödenemez duruma düştükten sonra istenmesinin nasıl saçma bir anlamı olabilir.ayrıca,ben adamlar gibi kaçmıyorum,adresimi kaybettirmeye çalışmıyorum.mal beyanında bulunuyorum ve saklamıyorum araştırmaya açık bırakıyorum,üç sene önce başkasının yanında 2 ay çalıştığım iş yerine bile haciz çıkarmaya çalışıyorlar.borcumdan dolayı üçüncü şahıslar zarar görmesin muhtarlık belgeli adresim bu diyorum.adamlar her yere gideriz diyor.ne yapsaydım yani,bulunduğum yerdeki,cami,türbe,cemevi vs.lerin adreslerini verip kaybolsaydım dahamı iyiydi.ben buradayım,borcumdan dolayı önceki adresimdeki kişilerin zarar görmesini istemiyorum,adres yanlışlığının düzeltilmesini istiyorum demek suçmu?saygılar.
|