Hoşgeldiniz, Ziyaretci.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: icra aşamasında adres değişikliği  (Okunma Sayısı 210 defa)
musotegen
Ziyaretci
« : 27 Kasım 2009, 17:46:16 Cum »

efendim,1988 yılında babamın yanında kalıyorken almış olduğum türk telekoma ait telefonumda babamla oturduğum adres görünüyordu.fakat 1993 yılında evlendikten sonra evin alt katına indim.bir bankadan kredi kartı alma aşamasında oturduğum yere ait bir fatura istendi,bende babamın adresinde görünmekte fakat babamın oturduğu evin alt katında kullandığım telefonumun faturasını verdim.borç ödenemez dur...

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Hukuk Okulu
« : 27 Kasım 2009, 17:46:16 Cum »

Hukukçu
*
Üye Grubu : Gelişen Üye
Konu : 33
Üye No : 74
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2009, 02:21:43 Cts »

Mustafa Bey, öncelikle adres değişikliği vs. gibi sebeplerden ziyade borcunuzu nasıl ödersiniz onu düşünmenizi tavsiye ederim. Sonuçta borç ödendiğinde adresin bir önemi yok. Bu nedenle bankaların çoğu borçlusuana taksit yapmakta. Taksit yolu işle borcu yapılandırmayı denemenizi tavsiye ederim. İcra dairesine şurada oturuyorum diye bildirebilirsiniz ancak alacaklı (veya alacaklı adına vekili) size...

Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Saygılarımla...
Hukuk Okuluna Teşekkürler...
Hukuk Okulu
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2009, 02:21:43 Cts »

*
Üye Grubu : Yeni Üye
Konu : 2
Üye No : 7248
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2009, 12:23:35 Çrş »

bir evin içinde olan ve olabilecek,eşyalarımın tümünü,halıma,aspiratöre,şofbene,oğlumun derslerinnin hazırlamasında kullandığı bilgisayarına,televizyonuma kadar mal beyanımda belirttim.muhtarlıktan son aldığım ikametgah senedini de ilave ettim.o zaman benim malım olabilir şüphesi ile bende olmayıp komşuda olan bir malın da ,bana ait olabilir diye el konulup,komşu ile borçlu kapıştırılarak borcun ö...

« Son Düzenleme: 02 Aralık 2009, 12:31:30 Çrş Gönderen: musotegen » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Hukuk Okulu
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2009, 12:23:35 Çrş »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: